Џенифер Анистон  била непријатно изненадена за време на интервјуто во емисијата „This Morning“, бидејќи мислела дека водителката Џоси Гибсон ја прашала „дали си проститутка?“.

Британскиот акцент на водителката беше проблем за актерката, поради штои беше тешко да разбере некои од прашањата. Прашањето што предизвика најмногу проблеми беше „Are you a hugger“ што на Џенифер и зазвуче како „hooker“, што во превод значи „дали си проститутка?“.

Водителката појасни што сакала да праша, но беше предоцна. Рис Витерспун, која исто така беше вклучена во разговорот, не можеше да престане да се смее.

Водителите востудиото Филип Шофилд и Холи Вилоби исто такасе изнасмеаја, а Холи призна: „Тоа е најдоброто што сум го видела на телевизија“.