logo
logo
logo

Маркетинг - Vecer.mk

pdf icon

Позиции и цени* на банери

Симни PDF

email icon

Маркетинг: Максмедиа ЛТД Скопје

[email protected]

ga icon

Vecer.mk читаност и посетеност

Симни PDF

web icon

similarweb.com

*Наведените цени се ориентациони. Крајните цени зависат од обем и динамика на огласување.

logo

Vecer.mk е прв македонски информативен портал, основан во 2004 година.

2004-2024 © Вечер, сите права задржани

Сите содржини и објави на vecer.mk се авторско право на редакцијата. Делумно или целосно преземање не е дозволено.

Develop & Design MAKSMEDIA LTD Skopje Copyright © 2004-2024. Vecer.mk