Skip to main content
x

 

Vecer.mk Информативен портал основан од 2004 година со дневни информации е во Топ 10 македонски информативни портали уште од 2006 година до денес.

Vecer.mk не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, кои се генерираат преку Facebook, Twitter и други. За нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.

Главен уредник: Ивона Талевска

Уредници:

Александар Трајаноски
Сара Максимовска
Александра Тимковска

Правен застапник: Адвокатска канцеларија Анита Бегова

Издавач на порталот:
Тотал маркетинг Скопје
Бул. Илинден 1-6/22

Vecer.mk е дел од MaxMedia Group: Vecer.mk, Vesti.mk и Vesnik.com

[email protected], Member of IAB Macedonia