Не е познато кога е направена оваа снимка ниту за кој концерт се работи.

Многумина се прашуваа што ја предизвикало оваа врска помеѓу пејачот и обожавателката.

„Побогу, што си направил Грашо?“, „Што направи? А зошто?“, „Што по ѓаволите?“, „Веројатно некој загриз што ќе го истетовира“, се само дел од коментарите кои корисниците на TikTok ги напишаа под објавата.

Видеото од необичната глетка брзо стана вирална сензација, но личноста која ја објавила набрзо ја отстранила објавата и повеќе не може да се најде на TikTok, каде што првично беше споделена.