Одлични вести од страна на раководните структури на Ла Лига. Денеска официјално објавија дека следната сезона стартува со публика на трибините.

Односно, дозволен за почеток е 30% од капацитетот на стадионите, а истиот во зависност од ситуацијата со коронавирусот, само ќе се зголемува.

 

sportmedia.mk