(ВИДЕО) Му направив на сопругот список со правила на однесување во бракот: Корисниците на социјалните мрежи ја “распнаа” за едно од нив

06-12-2021

Љубовните експерти често предупредуваат на таканаречените токсични врски во кои едниот партнер мора да биде доминантен над другиот. Меѓутоа, постојат …