Дара Бубамара објави нови фотографии од одморот во Дубаи.Иако сите помислија дека раскина со своето помладо момче Тони тие се уште се заедно и уживаат во љубовта.

Тони ја снимаше љубената како меша со задникот на глисер а Дара задоволно се смешкаше и мафташе.