Се вика Тијана Милентијевиќ, а ја нарекуваат Султанова жена, но вели тоа не и пречи затоа што токму така се вика песната која ја вивна кон врвот. Верува дека токму оваа песна ќе и биде печатот во кариерата.

Себеси се гледа само во светот на музиката, никако во оној на реалните шоуа. Одбила да биде дел од Задруга иако и биле понудени одлични услови.

– Имам мега хит, кариерата веќе ми тргна во тој некој правец и реални шоуа не ми се потребни, вели Тијана и признава дека има направено само една пластична операција иако никој баш не и верува.

– Кога се во прашање пластичните операции ги средив само градите, а што се однесува до естетските корекции единствено што коригирав се усните и тоа со хијалурон, вели пејачката и додава дека жали што никогаш не била во Македонија и едвај чекај да дојде. Што уште откри, дознајте во видеото во продолжение: