Како бомба одекна веста дека после 24 години раскинаа Данијела Мартиновиќ и Петар Грашо. Иако нивните фанови во прв момент се посомневале во вистинитоста на оваа информација, сепак се покажало дека е точна.

Дека Грашо и Данијела не се заедно потврдила и Мартина Подгорски, задолжена за комуникација со јавноста во тимота на пејачот.

– Точно е дека во последните месеци живеат на различни адреди, како заради деловните обврски така и заади приватни причини, рекла Мартина.

Инаку, пејачите важеа за еден од најстабилните парови на хрватската јавна сцена, а заедно поминаа повеќе од 24 години.