Бора Ѓорѓевиќ, фронтменот на групата „Рибља чорба“, шокирал со изјавата за колегите во музичкиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“, нарекувајќи ги членовите на жирито „искомплексирани будали“. Имено, Бора ги окарактеризирал колегите како „будали“ и изјавил дека тие најмалку внимание посветуваат на кандидатите во шоуто.