Нада Топчагиќ неодамна била гостинка на роденденската прослава кај славниот фудбалер Златан Ибрахимовиќ, а медиумите почнале да шпекулираат дека пејачката за кратко време земала околу 30.000 евра.

Овие приказни ја разлутиле пејачката која заради, како што рекла, неточните информации направила хаос и многу се налутила, одговарајќи без влакна на јазикот на тие озборувања.

– Како што отидов така и се вратив. Потоа започна хаосот дека сум земала пари, дури и роднините не ми веруваа. Сега имам проблем и со семејството никој не ми верува, сите зборуваат дека сум земала 30.000 евра, тоа е срамота- рекла Нада и додала: – Луѓе од Милано, познати, ме викнаа и ми рекоа: “Ние даваме по 10.000 само да влеземе“, да бидеме негде во Хајат, не може ни да се пријде, таму беше само џет-сет друштво, благодарам што воопшто се најдов таму, какви пари, од кого да бараш пари. Ме прашаа од ПР тимот на Златан: “Надо колку тоа те чини?, јас им реков: “Ништо не ме чини“ – кажала пејачката за “Гранд Магазин“