Навивачката група „Војводи“ се едни од ретките кои со македонските симболи се шетаат деновиве низ Амстердам.

Тие денеска со брод, една од главните атракции во Амстердам, пловеа низ главниот холандски град и пееја за Македонија и за Горан Пандев.

Тие утре ќе може да присуствуваат на стадионот во Амстердам, каде ќе го проследат последниот меч на Македонија на ЕП, и последниот на Горан Пандев во националниот тим.

 

sportmedia.mk