Зошто градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов има богатство за кое нема покритие како е стекнато?

Како тендерите на град Скопје секогаш завршуваат со најскапата понудена понуда?

Како градот ги мести тендерите?

Кои се омилените компании на Шилегов?

Одговорот на овие прашања од ВМРО-ДПМНЕ го најавуваат за утре во 11:30 часот, кога велат дека ќе обелоденат докази за аферата “Профитер”.

Следете!