Видеото кое кружи по интернет прикажува навистина неверојатна сцена. Имено, во видеото снимено од надзорна камера се гледа како багер, што притоа бил и украден, се користи за „вадење“ банкомат. Истиот бил поставен, односно заѕидан од страната на една продавница во округот Лондондери.

Се гледа како багеристот со неверојатна брзина го урива ѕидот и го вади бакоматот, што потоа го спушта преку кровот во товарно возило паркирано во близина. Сцената звучи филмски, а така и изгледа. Погледнете го видеото и ќе се уверите: