Три хороскопски знаци кои ќе кажат „ДА“ оваа есен, откријте дали сте меѓу нив.

Лав

Вие дефинитивно не можете да чекате долго време кога сакате нешто силно, а „паѓање на колена” е една од тие работи. Дури и ако веќе се прашувате дали сето она што е во врска со твојата врска е во ред, смирете се затоа што некои од вас се подготвуваат за посебно изненадување. Избриши ги сите сомнежи од твојата глава – ова е оној кој ќе те сака, разбере и ќе гори за тебе многу години.

Близнаци

Верувај повеќе во себе и во квалитетите што ги поседуваш за да го задржиш саканиот блиску до себе. Можеби загриженоста дека сте доволно добри понекогаш бара јасна пресуда и не можете да ги видите знаците што ви ги дава. Љубовта само чека да го отвориш срцето за да ти докаже со романтична сугестија дека ја заслужувате целата нежност на светот.

Бик

Можеби долго време сте биле заедно, можеби веќе сте „поднеле барање“ да стапите во брак со брачниот живот, но не брзајте кон заклучоците. Вашата судбина ви подготвува прекрасно изненадување, што ќе биде уште поголемо за доверливиот бик.