Еден хороскопски знак се издвојува бидејќи во него се родиле најголемиот број милијардери.

Најголемиот број милијардери се родиле во знакот на Вага.

Истражувањето кое било спроведено утврдило дека во тој хороскопски знак се родиле неверојатен број од дури 27 милијардери, а на второто место на успехот е хороскопскиот знак Риби, со „само“ 22, пренесува PinkVilla.

Богаташите како Ралф Лорен, сопственик на брендот за козметика L’Oréal Paris, Лилиен Бетенкур, претседателот на H&M, Стефан Персон, наследничката на Walmart, Алис Волтон и многу други, се родени во овој знак.

Ако сте родени во овој знак, имате причина да се надевате дека еден ден ќе бидете запишани на списокот меѓу овие богати и успешни луѓе.