Тешка сообраќајна несреќа се случила денеска во Бар кога мотоциклист налетал на мајката на поранениот министер за правда и човекови и малицински права Владимир Лепосавиќ.

Несреќната жена е пренесена во болница, а, исто така, сериозно е повредено и момчето кое го управувало мотоциклот.

Видеото во продолжение е снимено од надзорни камери и е со вознемирувачка содржина: