Актерот и политичар Бранислав Лечиќ денеска дошол во полициска станица каде треба да даде исказ за обвинувањето од колешката Даниела Штајнфелд дека ја силувал.

Граѓани го дочекале Лечиќ со погрдни зборови, јавува Нова.рс.

Еден минувач му дофрли на Лечиќ: „ Браниславе стоко, ку…тино, ку…“, по што реагирала и полицијата.