Лидија Вукичевиќ на која годините не и можат ништо и се уште изгледа неверојатно, истакнувајќи го своето тело повторно е главна тема во јавноста.

Познатата актерка игра во серијата „Игра на судбината“, која веќе има над 400 емитувани епизоди, а во  сцените кои  публиката имаше можност да ги види, Лидија, која го толкува ликот на Милева Танкошиќ, се соблече гола, па овие кадри од серијата возбудија многумина на екраните.

Вукичевиќ, како вистински професионалец, прави без дискусија што бараат од неа оние што стојат зад овој проект, и на овој начин, вниманието повторно го привлече проектот на Жарко Јокановиќ, кој има рекорден број на гледачи.