Као бомба одекнала веста во медиумите дека денсерот Џоле Џогани ја изневерува својата сопруга Весна. Агонијата во нивното семејство се покажала како минлива, и дека до развод нема да дојде, пишува “Курир“.

Извор за овој лист наведува а тоа кажува дека Џоле на својата љубовница, за која се испоставило дека е негова долгогодишна соработничка мора да и даде отказ и тоа по наредба на сопругата Весна.

Сопругата на Џогани смета дека тоа е издаја и дека таа неможе повеќе да соработува со нив.

Прашината полека се намалува, Весна поради децата и медиумите сака да не прави врева, но на сопругот јасно ми ставила до знаење под кои услови во иднина ќе продолжат во брачна заедница.

Таа се колнела во Џоле и неговата верност со што во последните неколку дена била многу лута и збунета поради се ова што се случувало, како и притисокот кој го поднесувале.

Блиски пријатели на Џоле му советувале да посети брачен советник, кој во вакви ситуации и тоа како може да му биде од корист.