Пејачот Тони Цетински ќе стане дедо, а убавата вест во јавноста ја открил неговиот син. Имено, Кристијан (24) на Инстаграм објавил дека наскоро ќе стигне приновата.

– Ни даде многу повеќе причини да дадеме се од себе да го направиме овој живот поубав. Едвај чекаме да те запознаеме, напишал Критијан под фотографијата од ултра звук.

Тони Кристијан го добил во првиот брак со Антоанела Бутиган (45).