Неговиот син Кристијан на Инстаграм објавил радосни вести.

Пејачот Тони Цетински ќе стане дедо, а убавата вест неговиот син ја поделил на социјалните мрежи.

Имено, неговиот син Кристијан( 23) на Инстаграм објавил дека наскоро пристигнува принова.

– Ни даде многу повеќе причини да дадеме се од себе и да го направиме овој живот уште поубав. Одвај чекаме да те запознаеме – напишал на фотографијата од ултразвук, Кристијан.

Тони го добил синот 1997 година во првиот брак со Антонела Бутиган (45). Кога Кристијан наполнил 18 години, Тони го изненадил и допатувал во Штутгарт како би му купил гитара.

– Да се изненади син и да допатуваш а тој да не знае. Непроценило е. Сега одам да ја купам ветената гитара. Ако тебе сине ова ти е најубав ден во животот, како што велиш, знај дека мене ми е најуба ден кога ти се роди. Пред 18 години на денешен ден. Сречен ти роденден сине. Те сака тато – напишал тогаш Тони Цетински.