Пејачката Јелена Томашевиќ ја објави тажната вест дека нејзиниот татко починал.

Јелена јавно се прости од него со емотивни зборови и порака, а во таа прилика сподели фотографија од младоста, а потоа и семеен спомен, а судејќи по нејзината објава, таткото на пејачката ја остави пред неколку дена.

– Мојот добар и убав татко! Веќе неколку дена не ми се верува дека тоа е реалноста… Дека те нема… Знам дека си со ангелите, затоа што таквите добри луѓе тоа го заслужуваат низ овој земен живот со твојата благородност и чесност! Ви благодарам што секогаш верувавте во мене и ви благодарам за вашата љубов и поддршка во текот на мојот живот. Не можев да добијам подобар подарок! И сега патувајте во светлината, нека вашиот прекрасен глас одѕвони низ целиот универзум! Те сакам засекогаш, мојот ангел чувар – се прости Јелена од својот татко.