Откако ја нападнале заради објавата на фотка од 2010 на која позита како библиски лик, Северина решила да се пресмета со злобните фанови. Подебелиот крај си го извлекла една жена која исоментирала дека пејачката намерно пред неколку години го пуштила интимното видео во јавноста.

– Ова со јахтана не ви требаше. Па зарем мислите дека нешто би снимала ненашминкана и тоа би го пуштила во јавност? Но гледам, го следите и тој мој дел. Не сте вие единствен д*каџија и затоа бидете среќни, ве има и множете се и никој ништо не ви може. Ги сакаме д*каџиите  и им испраќаме љубов, и напишала Северина.