Откако домашните медиуми ја пренеле веста дека Марина Гагиќ го напуштила Лазиќ, се огласила и самата вереница на популарниот пејач.

– Јас повеќе не припаѓам на јавниот свет. Немам коментар на шпекулацииите, толку од мене. Несакам ни да потврдам, ни да демантирам написи – вели за “Блиц“ Марина Гагиќ, која судејќи по се се наоѓа кај родителите во Печинци.

Бранка Лазиќ, мајката на Дарко, била многу потресена кога е повикана за коментар по повод раскинување на Марина и пејачот

– Мене такви работи не ме прашувајте. Ги имате нивните броеви, па повикајте ги. Неможам повеќе да ги живеам нивните животи, не им се мешам – вели Бранка , додека на прашањето дали Марина се преселила во Печинци не дала одговор.

Веста за крахот на њубовта меѓу Дарко и Марина избила синојќа, а Марина ги избришала сите заеднички фотографии на Инстаграм, а причината е поради се почестите караници поради неговиот начин на живот, од кој на Марина и “прелеало“.