Карди Би неодамна настапи на фестивалот „Арт Базел“ во Мајами, а „големиот хонорар“ го отркила како одговор на провокацијата на еден корисник на Твитер дека настапува во „нечиј двор“.

– Добив милион долари за настап на приватен настан на елитен банкар за 400 луѓе и тоа за само 35 минути. Размислете за тоа кога пишувате за оваа добитничка на Греми“, напиша таа во сега избришаната објава на Твитер.