Терминот во кој со години го гледавме популарното шоу “Ѕвездите на Гранда“ сега и припаднал на друга емисија!

Додека фановите на “Ѕвезда Гранд“ наместо нови емисии во септември гледаат репризи од последната сезона на музичкото натпреварување. Челниците на Гранд ја залажуваат јавноста дека наскоро ќе почнат да снимаат, што е веќе доста задоцнето, со оглед на тоа што октомври е исто така на повидок.

Очигледно немаат каде да се емитуваат, а да биде уште полошо, се во временскиот период кој со години беше резервиран за “Ѕвездите Гранда“, сега започна емитувањето на “Никогаш не е доцна“.