Овогодинешниот победник во Ѕвездите на Гранд, харизматичниот Махер Мулалиќ е во Скопје. Зошто дошол не е познато, ама се знае кој го шета низ главниот град.

Домаќин на Мулалиќ му е Огнен Здравковски, колега од натпреварувањето кому следбениците на социјалните мрежи и јавно му порачаа да го чува колегата и убаво да го прошета.

– Добро дете е Оги, биди му добар домаќин, пишува во еден коментарите.

Ние знаеме дека Оги е добро дете и дека добро ќе го прошета, само искрено малку страв ни е од што е добар да не го прешета…