Босанските рапери Џала Брат и Буба Корели пак се најдоа во центарот на скандал, овој пат тоа се случило на нивниот настап во Ниш.

Имено, Џала и Буба настапувале заедно со колегата Инас кога едно момче се качило на сцената да се фотне со омилените пејачи. Но тогаш обезбедувањето го фатило несреќното момче и буквално го фрлило од сцената по што настанал вистински хаос.

– Сега дојдоа во Ниш и никогаш повеќе…, Ова е ужасно…, Дали е можно?!… се само дел од коментарите по шокантното видео кое кружи по социјалните мрежи.