Пејачката Тијана Дапчевиќ се сети на бомбардирањето што започна на денешен ден пред 22 години.

По тој повод, на својот Инстаграм профил објави фотографија на која е ќелава, а во описот напиша и објаснување:

– На денешен ден, во 1999 година, започна бомбардирањето, а јас, од револт, од тага и неможност да му помогнам на моето семејство во Србија, си ја ишишав косата ќелава… Само гледате на телевизија како некој фрла бомби кон сите ваши, и не можете ништо да направите. Никогаш повеќе да не се повтори – напиша Тијана со емотикон за срце.