Мелани Хамрик (34) е поранешна балерина и девојка на славниот Мик Џегер (77). Разликата од 44 години не им пречи на нивната врска и тие многу ретко го покажуваат приватниот живот на јавноста. Мелани објави ретка фотографија со Мик и нивниот син Деверо (4) кој е исто така најмалото дете на Мик.

Мелани најчесто објавува фотографии во балетски пози  на својот профил, а понекогаш го објавува и својот син.

Фотографијата што Мелани ја објави е направена по повод нејзиниот 35-ти роденден:

– Ја чувствувам целата љубов денеска. Ви благодарам на сите за прекрасните пораки – напиша таа покрај фотографијата

На Инстаграм ја следат 35.000 луѓе, а Мик скоро и да не постои на фотографиите.