Јелена Карлеуша вчера ја известила јавноста дека се развела од Душко Тошиќ, додека Душко на оваа тема досега јавно се нема изјаснето.

Неговиот став е јасен и тој не сакал јавно да го коментира разводот, нити пораката на својата сега веќе бивша жена.

– Поздрав. Не давам изјава. Ви благодарам – рекол Тошиќ за “Блиц“ на прашање за разводот.

Да потсетиме, Карлеуша вчера се огласила на социјалната мрежа Инстаграм и ја известила јавноста дека нејзиниот сопруг и таа ставиле точка на бракот кој траел 14 години од кој тие двајца имаат две ќерки Атина и Ника.

– Душко и јас се договоривме споразумно да го завршим нашиот брак после 14 години. За жал Душко не се гледа себеси како дел од нашето семејство. Техничко правните работи ќе бидат договорно решени во следниот период. Целиот брачен имот ќе биде препишан на нашите деца, старателството на нашите деца ќе припаднат на мене – стои во нејзината објава