Пејачката Нина Бадриќ (49) на својот Инстаграм профил објави порака која ја воодушеви, а која ја најде под бришачите на автомобилот во Сплит:

– Не можев да те чекам! Но, се надевам дека ѕвездите некако ќе се поклопат и некогаш и некаде повторно ќе се сретнеме- напиша мистериозниот Квазимодо.

Нина беше воодушевена од ракописната порака, па веднаш ја фотографираше и ја објави на својата приказна на Инстаграм:

– Порака под бришачот на автомобилот. Има пооригинални момци – напиша таа покрај фотографијата и додаде емотикон од голема насмевка и аплауз.