Поранешниот учесник во реалното шоу „Парови“, Ненад Маринковиќ Гастоз неодамна призна дека заработил скоро 300.000 евра од учество во познатото ријалити шоу , а сега ја покажа и куќата во која пораснал која е во лоша состојба, и покрај толку многу заработени пари од газдата.

Гастоз сподели фотографија од родното место Свилајнац, каде што живееше со години на социјалната мрежа Инстаграм. Сликата покажува дека неговиот дом порано бил многу скромен, а многумина го пофалија фактот дека тој нема проблем да покаже од каде потекнува.

Маринковиќ уште порано за медиумите изјави дека по завршувањето на основното училиште ја напуштил Србија и се преселил во Франција, каде живеел со својата мајка додека не се пресели во Белград.

Гастоз никогаш не криел колку му недостасува татковината и додека бил во странство започнал да снима пораки што им ги испраќал на пријателите и клипови во кои зборувал за тоа што прави во текот на денот или неделата.