Вељко Ражнатовиќ, боксер и син на фолк пејачката Цеца, гостувал во една емисија во која зборувал за својот живот и интересите. Рекол дека избрал да се занимава со спорт, кој, како што истакнал, отсекогаш го интересирал, но кажал и дека отсекогаш сакал да има свое семејство.