Јелена Карлеуша секогаш е скоцкана од глава до пети, а така беше и на последното снимање на Ѕвездите на Гранд. Пејачката во студиото се појавила во светлосина боја, а имала и иста таква чанта.

И се било совршено додека Марија Шерифовиќ не решила да ѕирне што нејзината колешка крие во чантата. Токму содржината сите ги оставила во шок.

Јелена во чантата имала едно големо НИШТО. Баш ништо. Само хартии и тоа од оние кои се користат за да пополнат чанти, чевли…

Погледнете: