Пејачката Весна Змијанац прозборела за својот приватен живот. Таа открила зошто сака помлади мажи, но и што и рекла ќеркта Николија, од што се шокирала во еден момет.

– Се уште живеат ѕвездите. Последниот воз фаќајте го – почнала таа и признала дека ќерката Николија и рекла дека веќе не постои.

– Еден ден се вратив од настап со Шабан Шаулиќ, а мене Николија и Реља ми велат: Мамо, вие умревте само тоа уште не го знаете“. Јас ја прашав: “Ники, а вие на кого им пеете ? Што пеете? Каков ви е текстот?“, Знаеш што ми вели? “Мамо, кој уште слуша текст, битен е грув.“ И во право е. Иако има млади кои и понатаму ме слушаат мене – раскажала Весна…

Пејачката често ја поврзуваат со помлади мажи, а сега открила и зошто сака “пилешко“.

– Морам да сакам помлади кога оваа моја генерација изумре. Ништо друго не ми преостанува освен млади. Сеуште добро гледам, секој добар фраер го збележувам – заклучила пејачката во емисијата “Во живо со Лукас“.