Поранешната лото девојка Сузана Манчиќ неодамна доживеала несреќа на улица, кога по несреќен пад го скршила прстот на ногата. Манчиќ открила како дошло до повредата, но и какво закрепнување сега ја очекува.

– Паднав на пешачки премин од засега непознати причини. Одев полека, среќна, насмеана и наеднаш плеснав. Набив  три прста, а еден настрада најмногу, но што ќе правиш… – се пожалила водителката во една емисија каде се појавила во патики. Открила дека сега ќе оди кај нејзиниот сопруг Симица во Грција за  тој да ја негува.

– Утре заминувам. Морам да се опоравувам две недели, се пошегувала.