Познатата македонска водителка Лила Филиповска деновиве е на одмор во Турција, поточно Анталија.

Водителката постојано објавува сториња на Инстаграм при тоа откривајќи дека за нејзе летото започна. Лила го користи топлото време во Турција и речиси секој ден е на плажа.

Во денешните објави на Инстаграм таа откри дека го посетила тематскиот парк “The Land of Legends” каде гледала шоу со делфини.

Таа и напиша: Па има ли помили суштества од делфините? Сакам да сум тренер на делфини, додаде Лила.