Абиодун Форд е млада жена која својот скромен дом успеала да го среди така што многумина и завидуваат. Ама буквално! Нејзинио дом однадвор изгледа како да ќе се урне во секој момент, но затоа внатре ситуацијата е многу поразлична. 

Признала дека не стои баш добро со парите, но вели дека оној кој е сиромашен не мора нужно да значи дека е немарен и запуштен.

Имено, ако куќата прво ја видите од внатре ниту ќе помислите дека однадвор изгледа како да е пред паѓање. Се е скоцкано и наместено со многу љубов. Гарнитурата и е од бамбус, има многу украси, голем телевизор и што е најважно чисто е, нема ни прашинка.

– Siromaštvo ne znači nužno i prljavština – napisala je Tviteru uz fotografije svog doma.