Глумецит Милош Биковиќ важи за еден од најуспешните глумци од помладата генерација. Покрај тоа тој е некој по кого сите жени воздивнуваат.

Сега на Инстагргарам се појавила фотографија од полуларниот глумец во прегратка со ќерка на позната фолк пејачка. Станува збор за Леа Миленковиќ, ќерка на Јасна Миленковиќ Јами.

– Made in Belgrade – напишала покрај фотографијата ќерката на Јами.

Инаку, Леа е доста успешен студент а нејзината мајка редовно се фали со десетките на факултетот. Познато е дека ќерката на оваа фолкерка студира Меѓународна дипломатија и безбедност.

– Се земала од мајкаи, и повеќе од потребно. Особено убавината. Многу сум горда на неа. Преубава е, најдобар ученик во школо и тоа е она што нејзе ја краси. Треба да учи и понатаму, бидејќи како времето минува, знаењето и образованието се повеќе ќе се на цена, а мама е тука како ветар во грб – рекла пејачката во една прилика.