Секој 16-ти октомври од 2007 година, па наваму е тажен ден. Македонија и Балканот го загубија најголемиот музички талент што воопшто се родил на овие простори.

Една од неговите блиски пријателки додека беше се уште жив е нашата Каролина Гочева. Двајцата ја испеаа можеби една од најубавите балади кои се направени некогаш, а тоа е песната „Немир“.

Таа денес сподели видео на кое ја изведува нејзината омилена песна од Тоше – „Илузија“. Во објавата на видеото, таа напиша и краток коментар.

Погледнете и слушнте ја оваа песна на Тоше во изведна на Каролина:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva)