Таа на своите сестри им откри како се чуствува поради разводот со Кање Вест.

„Не можеам веќе вака. Го изневерив“, изјавила низ солзи Ким.

„Тој е одличен татко имислам дека заслужува некој кој ќе го поддржува секој негов потег, кој ќе биде со него и ќе го следи каде и да тргне. Се чувствувам како губитник на крајот од 13 годишниот брак“, рекла Ким додека нејзиниот сестри ја тешеле.

Ким претходно оваа година поднесе барање за развод од кање, а дополнително одлучиле дека и понатаму заедно ќе се грижат за своите четири деца.