Факт е дека девојките од групата Hurricane после Евровизија привлекоа големо внимание, а затоа сведочи податокот дека Сања, Ивана и Ксенија се ангажирани до крајот на летото кога станува збор за настапите и концертите. А и нивната цена повеќе не е иста.

Наводно хонорарот двојно им се зголемил, па сега пеат за сума и до 8 000 евра. Сумата зависи од тоа каде пеат, колкав е просторот и колку би траел настапот.

Досега ураганките за двочасовен настап инаку земале од 4 до 5 илјади евра.