Веста дека Бил Гејтс се разведува, ја израдува пејачката Неда Украден. Свесна дека социјалните мрежи се моќна работа, Неда реши да испрати јасна порака до еден од најбогатите луѓе во светот, преку Инстаграм.

– Бил, дојди да остариме заедно – напиша духовито Неда и ги насмеа сите оние кои ги читаат вестите за разводот на Гејтс.