Бидејќи ги зголеми веќе огромните силиконски гради во оваа програма за обработка на фотографии на Инстаграм, следбениците на Сораја ја прашаа „каде и е главата“.

Поради својот изглед, но и поради нејзината големина, старлетата Сораја Вучелиќ беше прогласена за кралица на пластичните операции – е неодамна и за кралица на Фотошопот.

 

View this post on Instagram

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Бидејќи ги зголеми веќе огромните силиконски гради во оваа програма за обработка на фотографии на Инстаграм, нејзините следбеници ја прашаа „каде и е главата“.

 

View this post on Instagram

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Сораја објави серија слики од Турција на социјалната мрежа, каде што моментално престојува поради нова пластична операција, и ги покажа долгите  нозе, огромните гради, но и дека не внимава на пропорциите, бидејќи главата повторно ја „извиси“.