Старлетата Сораја Вучелиќ е веќе прогласена за кралица на пластичните операции и фотошопот, а на своите фотографии во прв план секогаш ги истакнува гигантските силиконски гради.

Сепак, сега таа се фокусирала на нешто друго. Во преден план со раскопчан шлиц и гола задница среде улица на најновата провокативна фотографија, која како и претходните пристигна од Истанбул – Турција, каде  старлетата чека на уште една пластична операција.

Додека нејзиниот задник е целосно гол, поточно, на него само се гледаат лентичките од танга гаќичките, градите на Сораја „паднаа“ во во втор план. Таа ги „скрила“ под необичната креација направена од кожа и тантела.

Некои се прашуваа дали и се распарал фустанот? Или старлетата можеби се збунила кога го облекувала, па побркала што оди однапред и што одзади?

 

View this post on Instagram

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)