Неколку илјади луѓе уживаа во хитовите на една од најпопуларните пејачи во поранешна Југославија.

Цело време Брена беше насмеана и расположена, а посебно внимание привлече нејзиниот стајлинг.

Имено, Брена носеше краток фустан со реси, кралско сина боја, а деколтето на градите беше речиси до папокот.

Така градите на пејачката беа во преден план, но и нејзините витки нозе.

Комбинацијата ја комплетираше со необичен шешир.