Убавата пејачка со овие фотографии сама на себе си го честита 40 роденден.

Емина на фотките изгледа моќно, убаво и беспрекорно.

Популарната пејачка со овие фотки само уште еднаш го потврди дека со право ја сметаа за една од најубавите и најстилиризираните ѓени на Балканската јавна сцена.