На социјалните мрежи кружи снимка од падот од концертот одржан во недела на 22 јануари, на која се гледа како на еден маж прво му паѓа мобилниот, а потоа слета на глава.

Инцидентот се случил по 90. минута од концертот, кога на Дрејк на сцената му се придружиле 21 Savage. Поради несреќата, концертот накратко бил прекинат, а откако еден од членовите на тимот му кажал на Дрејк што се случило, тој ѝ се обратил на публиката.

„Мораме само да се увериме дека човекот е добро“, рекол Дрејк, а потоа светлата се запалија и дојде до мешаница за да му се помогне на повредениот фан. Паузата траела 15 минути, а неверојатно е што човекот, како и оние врз кои паднал, не се повредени и концертот продолжил нормално.